Als je een reactie achterlaat, help je anderen inzicht te krijgen in wat een shiatsubehandeling doet en wat ik als therapeut voor iemand kan betekenen. 

Zou je iets willen schrijven over jouw ervaring in de praktijk? Bijvoorbeeld over je klachten en hoe ik je daarbij heb geholpen? Iets minder persoonlijk mag natuurlijk ook, bijvoorbeeld over het maken van de afspraak, hoe snel je werd geholpen, de hygiëne, of mijn benadering richting jou. 

Alvast dankjewel! 

Reactie plaatsen

Reacties

nilireax
6 maanden geleden

Eager to challenge the status quo? Our Telegram channel reveals exclusive footage – tanks in turmoil, helicopters soaring, infantry precision, and kamikaze drones altering the battleground. Join us for an uncensored exploration into the realities shaping our existence.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

Karin Spanjaard
2 jaar geleden

De Shiatsu behandelingen van Tamara zijn heel erg prettig en ontspannend. De energie gaat weer stromen! Tamara is duidelijk deskundig, gepassioneerd over haar vak en vooral heel betrokken. Ze heeft hele waardevolle adviezen en ik zie er altijd naar uit om weer een behandeling te krijgen. Het is altijd helend, leerzaam en ook heel gezellig!

Madelon
2 jaar geleden

Mijn lichaam en geest ervaren een Shiatsu behandeling van Tamara als een zeer prettige en volledige ontspanning.
Tamara weet de blokkades in mijn lichaam op te sporen en de energiebanen weer te activeren.
Het is een bijzondere en mooie ervaring om dit bij jezelf te kunnen waarnemen.
Na de behandeling voelt mijn lichaam één totale ontspannenheid.
Ik kom al vele jaren bij Tamara in de praktijk. Ik heb er graag wat reistijd voor over.
Tamara is een vakkundige, toegankelijke en opgewekte vrouw die een prettige sfeer in haar praktijk weet te creëren.

Barbara Duin
2 jaar geleden

Ik zocht iemand die mij kon helpen met mijn blokkades door trauma en om in contact te komen met mijn lichaam. Via een vriendin kwam ik bij Tamara.

Ben zeer onder de indruk van alle behandelingen. De eerste waren zeer intens en er gebeurde veel in mijn lijf. Ik kreeg van Tamara duidelijke uitleg over het verloop en de dagen na de behandeling. Heb mij daar aan gehouden, wilde ten slotte alles uit de behandelingen halen.

Ik wil in behandeling blijven bij Tamara vanwege haar kracht, haar manier van kijken naar het leven, duidelijkheid en natuurlijk haar vakkundigheid.

Ik heb nog een lange weg te gaan. Maar er is al duidelijk goede verandering te merken. Samen met de shiatsu van Tamara, mijn therapie, yoga, sport en ontspanning gaat het uiteindelijk goed komen.

Mijn dank is groot❤️

Cora
2 jaar geleden

De shiatsu van Tamara heeft mij zowel fysiek als mentaal heel erg geholpen.. Het bewegen gaat nu veel soepeler en ik heb veel meer rust in mijn hoofd. Ze kan heel goed luisteren, ook tussen de regels door en geeft je hele goede adviezen mee.

Francien Pas
2 jaar geleden

Tamara is voor mij een topper.
Een Shiatsu behandeling helpt mij bij mijn lichamelijke klachten en geeft mij ontspanning en rust in mijn hoofd.
Een afspraak is vlot te maken en de praktijk is goed bereikbaar.

Michel Walraven
2 jaar geleden

Zeer fijn contact,open en eerlijk,snel een afspraak kunnen maken,er wordt goed geluisterd.
Behandeling zeer rustgevend,en voel de energie stromen !

Amanda
2 jaar geleden

Shiatsu bij Tamara geeft mij verlichting van me lichamelijke klachten en ze brengt rust in mijn hoofd. Ook is ze een luisterend oor voor mij, wat voor mij enorm goed en vertrouwd voelt. Ze is een top vrouw.

Sandra Diep
2 jaar geleden

De shiatsu bij Tamara de Boer is al jaren af en aan zó ontzettend fijn voor mijn lijf en geest. Als ik klachten krijg en ik weer behoefte heb aan de shiatsu. Dan ga ik weer. Meestal zo een 6 a 8 x. Met minstens 3 weken ertussen meestal. Tamara voelt en denkt zo goed mee. De behandeling kan op sommige punten écht gevoelig zijn. Maar ook zo diep ontspannend. Mijn lijf reageert altijd op de behandeling! Soms eerst hondsmoe en slapen. En de vanaf de dag erna veel beter. Soms direct na de behandeling een bruisende energie door mijn lijf. Altijd weer door haar geïnspireerd en getipt voor wat aanpassingen in het leven of in de voeding.

Vivienne
2 jaar geleden

Het geeft innerlijke rust, kracht en energie! Je bent voor mij persoonlijk heel belangrijk! Kan mezelf bij je zijn en kan ontzettend met je lachen door de tranen heen🥰