Als je een reactie achterlaat, help je anderen inzicht te krijgen in wat een shiatsubehandeling doet en wat ik als therapeut voor iemand kan betekenen. 

Zou je iets willen schrijven over jouw ervaring in de praktijk? Bijvoorbeeld over je klachten en hoe ik je daarbij heb geholpen? Iets minder persoonlijk mag natuurlijk ook, bijvoorbeeld over het maken van de afspraak, hoe snel je werd geholpen, de hygiëne, of mijn benadering richting jou. 

Alvast dankjewel! 

Reactie plaatsen

Reacties

Cora
24 dagen geleden

De shiatsu van Tamara heeft mij zowel fysiek als mentaal heel erg geholpen.. Het bewegen gaat nu veel soepeler en ik heb veel meer rust in mijn hoofd. Ze kan heel goed luisteren, ook tussen de regels door en geeft je hele goede adviezen mee.

Francien Pas
25 dagen geleden

Tamara is voor mij een topper.
Een Shiatsu behandeling helpt mij bij mijn lichamelijke klachten en geeft mij ontspanning en rust in mijn hoofd.
Een afspraak is vlot te maken en de praktijk is goed bereikbaar.

Michel Walraven
een maand geleden

Zeer fijn contact,open en eerlijk,snel een afspraak kunnen maken,er wordt goed geluisterd.
Behandeling zeer rustgevend,en voel de energie stromen !

Amanda
een maand geleden

Shiatsu bij Tamara geeft mij verlichting van me lichamelijke klachten en ze brengt rust in mijn hoofd. Ook is ze een luisterend oor voor mij, wat voor mij enorm goed en vertrouwd voelt. Ze is een top vrouw.

Sandra Diep
een maand geleden

De shiatsu bij Tamara de Boer is al jaren af en aan zó ontzettend fijn voor mijn lijf en geest. Als ik klachten krijg en ik weer behoefte heb aan de shiatsu. Dan ga ik weer. Meestal zo een 6 a 8 x. Met minstens 3 weken ertussen meestal. Tamara voelt en denkt zo goed mee. De behandeling kan op sommige punten écht gevoelig zijn. Maar ook zo diep ontspannend. Mijn lijf reageert altijd op de behandeling! Soms eerst hondsmoe en slapen. En de vanaf de dag erna veel beter. Soms direct na de behandeling een bruisende energie door mijn lijf. Altijd weer door haar geïnspireerd en getipt voor wat aanpassingen in het leven of in de voeding.

Vivienne
een maand geleden

Het geeft innerlijke rust, kracht en energie! Je bent voor mij persoonlijk heel belangrijk! Kan mezelf bij je zijn en kan ontzettend met je lachen door de tranen heen🥰

Sanne Hoitinga
een maand geleden

Tamara is een hele fijne therapeut die weet waar ze het over heeft. De behandelingen zijn zeer prettig en ik kom er heel ontspannen en met een fijn gevoel vandaan. Shiatsu geeft mij veel rust en helpt mij meer in balans te komen. Mijn vervolg afspraken staan al weer geboekt!